Sot çdokush mendon për shkollimin e fëmijes së tij, prandaj ne ju gjendemi pranë për t’ju mundësuar një financim të shpejtë për një të ardhme të sigurt të fëmijëve tuaj. Mundësojmë kushtet më të mira për financimin e studimeve për çdo të ri, duke dhënë kontributin tonë në financim të shpejtë dhe duke ofruar këste konstante për gjatë gjithë periudhës së kredisë.

  • Shuma: 50 000 – 600 000 Lek
  • Afati: deri në 36 muaj
  • Norma e interesit vjetore: 22% – 25%
  • Interes i pandryshueshëm

Dokumentat e nevojshëm:

  1. Karta e identitetit
  2. Vërtetim page
  3. Dokumentat e shkollës

Informacion parakontraktual i kredisë konsumatore:

  Shkarko PDF

kredi