spartak No Comments

Ekonomist – Tiranë

Institucioni financiar MCA kerkon te punesoje ekonomiste me eksperience ne fushen e kontabilitetit;

– Te kete minimalisht 2 vite eksperience ne fushen e kontabilitetit ;
– Te jete njohese e mire e programeve financiare qe sherbejne per rregjistrimin e te dhenave kontabel;
– Te jete e afte te komunikoje dhe te punoje ne grup

Afati i aplikimeve 04.09.2022

Te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen [email protected], ose nepermjet formes se meposhteme.

spartak No Comments

Asistent Ligjor – Tiranë

MCA- Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Asistente Ligjore pranë zyrës së saj në Tiranë.
Kandidati  duhet  të plotesojë këto  kritere:

  • Të ketë përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë;
  • Të ketë aftësi shumë te mira komunikimi dhe të ketë aftësi për të punuar në grup;

Afati i  aplikimeve 31.03.2022

Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek [email protected] ose na kontaktoni duke plotësuar formën elektronike.