Job Archives

Full Time
Tirane
Posted 2 years ago
Institucioni financiar MCA kerkon te punesoje ekonomiste me eksperience ne fushen e kontabilitetit; - Te kete minimalisht 2 vite eksperience ne fushen e kontabilitetit ; - Te jete njohese e mire e programeve financiare qe sherbejne per rregjistrimin e te dhenave kontabel; - Te jete e afte te komunikoje dhe te punoje ne grup Afati i aplikimeve 04.09.2022 Te interesuarit mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen [email protected], ose nepermjet formes se meposhteme.

Job Features

Job CategoryFinance

Institucioni financiar MCA kerkon te punesoje ekonomiste me eksperience ne fushen e kontabilitetit; – Te kete minimalisht 2 vite eksperience ne fushen e kontabilitetit ; – Te jete njohese ...

Full Time
Tirane
Posted 3 years ago
MCA- Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Asistente Ligjore pranë zyrës së saj në Tiranë. Kandidati  duhet  të plotesojë këto  kritere:
  • Të ketë përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë;
  • Të ketë aftësi shumë te mira komunikimi dhe të ketë aftësi për të punuar në grup;
Afati i  aplikimeve 31.03.2022 Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek [email protected] ose na kontaktoni duke plotësuar formën elektronike.

Job Features

Job CategoryLegal

MCA- Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Asistente Ligjore pranë zyrës së saj në Tiranë. Kandidati  duhet  të plotesojë këto  kritere: Të ketë përfunduar studimet e larta në...