Asistent Ligjor – Tiranë

Full Time
Tirane
Posted 4 months ago

MCA- Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Asistente Ligjore pranë zyrës së saj në Tiranë.
Kandidati  duhet  të plotesojë këto  kritere:

  • Të ketë përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë;
  • Të ketë aftësi shumë te mira komunikimi dhe të ketë aftësi për të punuar në grup;

Afati i  aplikimeve 06.09.2021

Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek [email protected] ose na kontaktoni duke plotësuar formën elektronike.

Job Features

Job CategoryLegal

Apply Online

A valid email address is required.