Keni nevoje për pushime? Kërkoni të shkoni me familjen në vende relaksuese? Kërkoni që të shkoni sa më larg smogut të qytetit? Për këtë ju jep zgjidhje MCA me pruduktin e saj “Kredi për Pushime”, duke ju kryer një financim sa më të shpejtë, me kushtet më të mira dhe pa asnjë kërkesë shtesë.

  • Shuma: 40 000 – 600 000 Lek
  • Afati: deri në 36 muaj
  • Norma e interesit vjetore: 22% – 25%
  • Interes i pandryshueshëm
  • Kosto administrimi ndaj shumës së disbursuar: 5%

Informacion parakontraktual i kredisë konsumatore:

  Shkarko PDF