Lista e vendeve vakante aktive në MCA.
Nëse dëshironi ju mund të dërgoni CV tuaj për mundësite e ardhshme pranë MCA duke plotësuar formën “Dërgo CV”.

Full Time
Kavaje
Posted 1 week ago

Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Jurist (mashkull) pranë zyrës së saj në Kavajë. Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek hr@mca.al ose na kontaktoni duke plotësuar formën elektronike.

Read More

Full Time
Tirane
Posted 1 month ago

Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Asistent Ligjor pranë zyrës së saj në Tiranë. Kandidatët preferohen të kenë licensë avokatie ose të jenë në shkollën e avokatisë. Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek hr@mca.al ose na kontaktoni duke plotësuar formën elektronike.

Read More

Full Time
Tirane
Posted 1 month ago

Institucioni finaciar Micro Credit Albania kërkon të punësoj ekonomist/e me kohë të plotë. Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Diplomim në nivelet Bachelor dhe Master; Minimalisht 2 vite experience në fushën e financë-kontabilitetit; Njohje të programeve financiare. Aftësi të të punuarit në grup Jeni të mirëpritur të na dërgoni CV tuaj tek hr@mca.al ose na […]

Read More

Full Time, Intership, Part Time
Tirane
Posted 3 months ago

Dëshiron të jesh pjesë e stafit të MCA? Dërgoni CV tuaj duke plotesuar formen elektronike.

Read More

Intership
Tirane
Posted 3 months ago

Nese jeni te interesuar per Intership, ju lutem plotesoni fushat e meposhteme ne menyre qe t’ju kontaktojme.

Read More