08:30 – 17:00

E Hene - E Shtune

Blvd. “Zogu i Parë”

Tiranë, Shqipëri

info@mca.al

Rreth Nesh

Jemi shoqeria e parë financiare e cila u krijua për t’iu ardhur në ndihmë individëve për të plotësuar nevojat e tyre minimale. Që në momentin e krijimit, kemi dhënë kontributin tonë në rritjen e bizneseve të vogla dhe të mesme, duke u bërë pjesë në investimin e tyre. MCA është një shoqëri financiare e cila analizon më së miri nevojat e individëve duke iu plotësuar çdo kërkesë.

Misioni ynë është të ofrojmë shërbimet më të mira për klientet tanë, të jemi të shpejtë në realizmin e objektivave të tyre, të gjendemi pranë çdo biznesi të ri dhe ekzistues për zgjidhjen sa më të shpejtë të nevojave të tyre

Vizioni ynë është të jemi kompania qe do te jetë referencë për secilin individ, duke e konsideruar kredidhënien si një proces shumë të thjeshtë për realizimin e qëellimeve të tyre. Do të jemi të përkushtuar që me stafin tonë të qëndrojmë në lartesinë e duhur dhe gjithmonë në shërbim të klientëve, që te jemi gjithmonë zgjedhja e tyre e parë

Ekipi Ynë

MCA përbëhet nga një staf profesionistësh të cilët me kontributin e tyre kanë bërë që ne të ecim përpara. Thelbësore për stafin tonë është plotësimi i kushteve për çdo individ që është i interesuar për të bashkëpunuar me ne. Jemi teper efikasë për të plotësuar kërkesat e kujtdo duke ofruar kushtet më të mira me procedura te shpejta.

Top