Lista e vendeve vakante aktive në MCA.
Nëse dëshironi ju mund të dërgoni CV tuaj për mundësite e ardhshme pranë MCA duke plotësuar formën “Dërgo CV”.

Full Time
Tirane
Posted 2 months ago

MCA- Micro Credit Albania kërkon të punesojë një Asistente Ligjore pranë zyrës së saj në Tiranë. Kandidati  duhet  të plotesojë këto  kritere: Të ketë përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë;  Preferohen kandidatet  që kanë liçense avokatie ose janë në shkollën e avokatise; Të ketë aftësi shumë te mira komunikimi dhe të ketë aftësi […]

Read More

Full Time, Intership, Part Time
Tirane
Posted 2 years ago

Dëshiron të jesh pjesë e stafit të MCA? Dërgoni CV tuaj duke plotesuar formen elektronike.

Read More

Intership
Tirane
Posted 2 years ago

Nese jeni te interesuar per Intership, ju lutem plotesoni fushat e meposhteme ne menyre qe t’ju kontaktojme.

Read More